SiLe TinGGaLkan PeSaNan AnDa...

2.14.2010

mendeka versi yg lagi satu.......

exam fasa satu dh hbis dh....tggu fasa dua lak.....alhmadulillah kali ni pengawas peperiksaan xmain2 hnst mcm tahun lpas....msa kat umah xnk lak dia main hnst dia tu....mau main kat dewan peperiksaan plak.....org pun ada hnst jgk..ish3.....time tu la nk main lagu2 dlm hnst dia....pastu dh ckup time ckp kat org yg tgh jwb tu sruh tulis laju2 skit sbb nk balik dh..hampeh btui....huhuhu....
alhamdulillah exam kali ni di permudahkan oleh Allah dgn berkat doa semua dan usaha sy sedikit sebanyak....klu xbca xleh jwb jgk...so kna la bca....hehehehe.....syukran di atas doa2 kalian (kalau ada yg tlg doa lah :D:D:D:D ) hohoho....jazakumullahu khaira jazak....
sekadar kungsi2 gmbq taim stadi ala2 stadoq...stadi hard la kunun....hehehe



tp mp3 tu sy xdq pun...sja bt hiasan...mna bulih stadi smbil dgq2 lagu-lagan......nnt teringat yg tu ja dlm exam.....lagi sosah.....huhuhuh...




oleh kerana cuaca agak sejuk....terpksa bubuh topi eskimo di atas kepala lampu stadi pinjam itu utk mengurangkan sejuk...hohoho...

Tahun ni makrad kitab (book fair) xcadang nk beli kitab2 apa pun...cuma beli kitab rujukan ja.....beli skit2 ja....pi pun hari last2 dh.....panas lak tu...heran....musim sejuk pun panas lagik......

Sbnq nya xdak idea sgt nk tulis ni......sja nk tulis jgk xmau bg xdak habuk pada blog sy...hohohoho......

1 comment:

Bintu™ said...

banyak topup bawah cawan tu...mesej sapa tuuuu???tutttt...kantoi~:-"