SiLe TinGGaLkan PeSaNan AnDa...

1.25.2009

RoJaK.......

Sape kate blog aku penuh sawang ?? sape yang kate blog aku ni xpenah di mop-mop ?? sape yg kate blog aku ni tak vacum-vacum ?? blog yang sentiasa di hapedet lebih dari 2 kali setahun masih lagi di katakan di penuhi sawang ?? ape x cukup byk ke hapedet utk tempoh tersebut ?? baanyaaakkkkk kali wooooo....alahh bukannye saje xmau hapedet...bz sikit ajaaa....exam lagi....bce buku lagi....hafal lagi.....bt assignment lagi....masak lagi.....MANDI lagi.....main lagi....mane la sempat....sbb tu la yg xsempat nk hapedet...jadualku bagaikan jadual artis....hoho..Photobucketsibuk la sikit....sekarang haaaa boleh laaa nk hapedet sbb dh merdeka......dh abis dh exam....banyak je nk hapedet....banyak je cerita....masa je yang xbanyak...cmne nk vacum ?? cmne nk mop blog nye ?? klu bilik seniri xpe lah dh xlarat nk sepah2kan sbb terlalu kemas.....Photobuckethaaaaa skrg ni meh nk rojakkan sume cite yang tergendala dulu neh....dgn tag mengetag nye....suke-suki je tukang tag neh bg homework tambahan yg doktor bg...huhu..seb bek la masih lagi bt jeruk....nnt2 org bt laaaa....huhuhu....bile kate rojak ni mkne nye campo-campo la kan ?? igt rojak buah sje ke ade ?? tulisan secara rojak pun boleh...menulih smbil mkn rojak pun boley....tp cni xde rojak..huhuhu..seb bek daku ini x suke sgt mkn rojak...base2 je....xla rse kempunan sgt.....hehehe....
skrg ni musim sejuk....winter yang x sonata di musim yang xde salju....huhu...susah btul mulut nk kuar asap cam pelakon2 korea tu.....pepagi buta je kuarnye....tu pun kemain sejuk....pepagi sejuk tu laaa kuar naik bas ligan bas pi pekse....huhu...dengan prepare yang xmanyak mne....main aje keje nye....trus msuk exam.....msa tu terbina lah satu kitab baru ciptaan sy seniri...hoho..penat2 ulamak mikir satu takrif 2 3 tahun.....kite bt 5 menet ja ?? ish3....mandai2 btui....len kali xbca buku sgt....bukan xnk bca........die jadi kurang rajin...xtau la jangkit kat sape...sy mule2 mmg rajin..paling rajin lah....daaa jdi kurang rajin xtau nape...nak kate sbb musim sejuk ?? emmmm maybe la kot...huhu....ade best nye dan ada yang xbest nye musim sejuk neh....sudah semesti nye air pada musim ini bertukar menjadi sejuk di sebabkan kesejukan musim sejuk ini...hoho...igt aku xblaja ke sains ?? cuma musim sejuk ni dia sejuk xmcm musim pns.....nak amik ayaq smyg pun susah...nk basuh beras pun sejuk....xpakai stokin itik pun kebas kaki....anda ingin bagaimana rupanya stokin itik ?? adekah ianye mcm kaki itik ?? adekah nak mcm kaki unta ?? ohhh tidak sama skali....sile rujuk gambarajah sebelah untuk tgk stokin itik....yaaaa ini lah dia stokin tersebutPhotobucket....keluaran terbaru kot ni...xpe2..cara memakainya senang skali...msukkan kaki anda ke bahagian putih tersebut...lalu jalan la pi mana pun...hohoho....tp klu mse anda jalan gune stukin tersebut ade bunyi meeeoooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww tu mknenye itu bukanlah stokin itik...itu adalah kucing....cabu nama dia...hoho...yang dia tau tido ats lihaf org smbil xigt dunia,pastu main tali....xubah perangai mcm kucing....comey akkk??? Photobucket tgk arrr sapa pilih.....jangan sapa tiru yekk....klu xpakai stokin itik ni alamatnye kebas la kaki...baju sejuk xyah la bg gmbr sbb sume dh tau baju sejuk cmne rupenye..hehehe..lihaf ?? tu tmpt cabu dok tido tu lah lihaf...hoho xleh tnjuk sume2 skali ats alasan yang munasabah....musim2 sejuk cmni dok terperap je dlm bilik sbb sejuk....nk kuar pun ssh.....huhu..rse nye kilang kipas akan bankrup bile tibe nye musim sejuk sbb musim sejuk ni org sume xgune kipas....mne tak nye klu pintu umah terbukak pun dh ade bunyik org kate " tu pesal bukak peti ais tuuu..tutup balik !!! ish3....". huhu...tapi ade gak la best nye musim sejuk ni....antaranya air-cond free xyah bayar cume xde tmpt nak ejas suhu je...kene gune je suhu yg telah di beri...huhu...Photobucketpastu kita xyah susah2 kuar umah sbb sejuk....musti la malas kuar..Photobucket
cube teka apakah benda ini ?? adalah ia berada di dalam kategori haiwan berdarah panas ?? karnivor ?? herbivor ?? vegetarian ?? adakah ia paku-pakis ? adakah ia mentadak-mentadu ?kaler nya adalah merahberperisa strawberryberharga lebih kurang RM 1.60senapekah bndenye itu?

( buat mcm xpenah jmpa je budak neh ) bukannye ape...mse kat mesie cukup seksa nk dpt mende neh...kne pening2 kepala dulu naik bas ke Cameron Highland...dah la jalan pusing2 smpi kepala pun pusing2...huhu..itu lah die strawberi...nak bt tempahan ?? xboleh2 sbb dlm flight xde peti ais nk boh nnt rosak aja strawberi tu..nnt hbis pulak di kerjakan oleh pembawa nye...tgk2 gmbr pun ok la kan ? hehehe...

3 comments:

muyassarah said...

wahhh.. stokin itik lah.
kaki itiknye mane? xnmpk pun.

mane pegi cbox kat sini xnmpk pun...

eBn_sEe_BaR_uWaiShZ said...

kaki itiknye xde.... amik stokinnye aja....

cbox ade je...kamu xnmpk ekkk...ish3...tu kan ke dh pakai spek...hehe...belog tgh dlm proses tumbesaran....hilang la kejap....hoho

Inia Lurun Sophie said...

ahaha.. lawaklar repekan zizoum..