SiLe TinGGaLkan PeSaNan AnDa...

8.01.2010

rezeki oh rezeki....

Semena nya umah sy xdak tenet....jdi terpksa la sy membuat kalut mai cc....sbb telah mendapat satu gembira yg tidak amat membestkan sy ini....huhuhu....alhmdulillah sy smpi mesia dlm 20hb malam ritu....selepas nek filght yg agak gegar2...nk masuk bilik ayaq pun gegaq2 lagi....payah btui....qatar airlines....nnt2 je lah cite lain bab ni sbb mmg nk bt satu post pasai sy balik ni pun....siap tgkp gmbq mcm2 lagi msa tgh boring2 kat Qatar sbb transit sana punya la lama....

smpi2 je,dok seminggu kawan dh hnt mesej berita kurangt gumbira.....hukhukhuk....my beloved transport has been stolen by unresponseble person who doesnt have a job or xdak duit Photobucket (sy xreti ckp omputeh jdi sila jgn kata nahu2 sy tu salah dan silap)...

kawan2 tlg la doa semua urusan di permudahkan Photobucket wahai Tuhan yang memberikan rezeki dan juga maha menarik balik kesemua rezki2 itu..........

ni post sikit2 ajaa....usb hnst xbawak...xleh la nk upload gmbq....huhuhu

2 comments:

Bintu™ said...

moto kamu hilang eh??bese la moto hilang kat meset ni...insy jumpa la satgi tuh...kalo x pon kamu beli aje kete baru kat suk sayarat :P..
insy akan ketemu

Fakeh said...

Assalamualaikum,

Berikut ialah beberapa kajian dan bahan bukti yang akan memberi kita faham dengan jelas tentang gerakan senyap Kaum Muda dan Wahabbi Salafi yang sedang mengancam aqidah umat islam di negara ini.

SILA KLIK http://www.docstoc.com
UNTUK CARIAN TAJUK-TAJUK BERIKUT
• Bangsa Melayu Mengikut Ulama Ahlu Sunnah Wal Jamaah
• Tok Ayah Zid Kedai Lalat
• Kuasa Tiang Kepada Cita-Cita
• 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
• Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
• Jom Kenali Dr Maza & Co
• Ahlul Bait Yang Dicerca

SILA KLIK http://www.4shared.com
UNTUK CARIAN TAJUK-TAJUK BERIKUT
• Rasulullah Budak Kampung
• Maulid Tandingi Krismas
• Sifat 20 Tidak Wajib (Nik Aziz)
• Wahabbi Adalah ASWJ (Hadi Awang – Part 1)
• Wahabbi Adalah ASWJ (Hadi Awang – Part 2)
• Asma’ Wa Sifat (Hadi Awang)
• Sifat 20 – Dr Mohd Asri al-Wahabbi
• Sifat 20 – Rasul Dahri al-Wahabbi
• Sifat 20 – Fathul Bari al-Wahabbi

Taklif pengkaji telah pun selesai, maka terserahlah kepada budi bicara pembaca sekalian untuk menerima ataupun sebaliknya. Bagi mereka yang mendapat hidayah, maka bertindaklah mengikut kadar upaya tangan (kuasa/undi), lidah (dakwah/hebahan) atau hati (doa) bagi mempertahankan aqidah hakiki Ahlu Sunnah Wal Jamaah yang bersendikan mazhab tauhid Imam Abu Hasan Ali bin Ismail al-Asy'ari ra dan Imam Abu Mansur al-Maturidi ra; mazhab feqah Imam Abu Hanifah ra, Imam Malik bin Anas ra, Imam Muhammad as-Syafie ra atau Imam Ahmad bin Hanbal ra; mazhab tasauf Imam Ghazali qsa dan Imam Junaid al-Baghdadi qsa.


FAKEH KHALIFAH SAKA